Assassin’s Creed Valhalla-update voegt drie puzzeltombes toe

Assassin’s Creed Valhalla-update voegt drie puzzeltombes toe

Vandaag komt er een update voor Assassin's Creed Valhalla uit waarmee nieuwe content wordt toegevoegd in de vorm van drie tombes die zich richten op puzzels.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Het gaat om update 1.6.1, waarmee er drie tombes in Engeland worden toegevoegd, vol met eeuwenoude valstrikken en puzzels. "Observeer en verken diepe wateren, gesmolten lava en Isu-leringen om eeuwenoude puzzels op te lossen en verloren schatten te verkrijgen."

Met de toevoeging wordt ook een einde gebreid aan het verhaal van de Tombs of the Fallen-dlc. Verder wordt een nieuw gebouw aan het dorp toegevoegd, de Rune Forge, waar spelers in ruil voor zilver perks van gevonden gear kunnen veranderen in runes. Tot slot worden er nieuwe cosmetische items toegevoegd om het vijftiende jubileumjaar van de franchise te vieren, waaronder een nieuwe tattoo-set. Verdere wijzigingen en bugfixes kunnen in de patch notes gevonden worden.

Later dit jaar moet de laatste verhalende dlc voor Valhalla verschijnen, genaamd The Last Chapter. Verder zijn er diverse nieuwe Assassin's Creed-games in ontwikkeling. Zo komt in 2023 Assassin's Creed Mirage uit, dat geïnspireerd is door de gameplay van de eerste games uit de reeks en zich afspeelt in het Bagdad van de negende eeuw. 

Ook werkt Ubisoft aan Assassin's Creed Infinity, dat als een soort hub moet dienen van waaruit spelers nieuwe AC-avonturen kunnen starten. De eerste avonturen die daarin beschikbaar komen zijn Codename Red - dat zich in het oude Japan afspeelt - en Codename Hexe.

Verder komt er een multiplayergame binnen de franchise en worden er twee mobiele games ontwikkeld, waarvan eentje zich in het oude China afspeelt. Netflix werkt daarnaast aan een live-action serie gebaseerd op Assassin's Creed.

Assassin's Creed Valhalla

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de complete edition laatst voor onder de 40 euro op de kop getikt. No regrets. Het is een mooie wereld. Hoe meer extra content, hoe beter!

0
test

@Jay27 ik speel de kale versie die in het playstation extra assortiment zit en geen moment spijt van gehad, momenteel 94 uur in de game zitten, vermaak me prima zonder de uitbreidingen. Inderdaad een mooie wereld!

0
test

Inmiddels meer als 140 uur erin zitten, een week geleden weer opgepakt en het blijft een schitterende game.

0

Aanbevolen voor jou