Assassin's Creed Valhalla-regisseur vertrekt na claims over vreemdgaan

Assassin's Creed Valhalla-regisseur vertrekt na claims over vreemdgaan

De regisseur van het aankomende Assassin's Creed Valhalla heeft zich gedistantieerd van het project om zich te richten op problemen in diens privéleven.

Ashraf Ismail - tevens de regisseur van Assassin's Creed Origins en Black Flag - liet dat gisteren op social media weten. "Ik ga mij fatsoenlijk richten op de persoonlijke problemen in mijn leven." De afgelopen dagen werd Ismail beschuldigd van vreemdgaan op Twitter. Het lijkt waarschijnlijk dat Ismail nu hier op doelt.

"Er zijn honderden getalenteerde, gepassioneerde mensen die een ervaring voor jullie bouwen en het niet verdienen om hiermee geassocieerd te worden", vervolgt hij. "Ik wens hen het allerbeste." De tweet waarin Ismail dit meldt is niet meer te vinden, omdat hij zijn account offline heeft gehaald of heeft verwijderd.

De laatste weken delen diverse mensen ervaringen van ontwikkelaars en andere mensen werkzaam in de game-industrie die zich op wat voor manier dan ook onfatsoenlijk hebben gedragen - vaak is seksueel misbruik hier onderdeel van. Zo werd schrijver Chris Avellone gisteren van Dying Light 2 afgehaald nadat bleek dat hij zich seksueel had opgedrongen.

Assassin's Creed Valhalla moet eind dit jaar verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Het is niet bekend of het vertrek van Ismail invloed heeft op de nog onaangekondigde releasedatum. In een statement naar Eurogamer laat Ubisoft weten dat de rest van het team er op gebrand is een geweldige game te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus deze beste man heeft wettelijk gezien niks strafbaars gedaan 🤷🏿‍♂️🤷🏿‍♂️

0
test

@vladimirr Niemand insinueert dat hij iets strafbaars heeft gedaan.

0
test

@niqomipa Voor zover bekend heeft de regisseur in kwestie hier zelf voor gekozen. Dat mag gewoon lijkt mij.

0

Aanbevolen voor jou