Assassin's Creed Origins vergeleken op PS4 Pro en Xbox One X | Gamer.nl

Assassin's Creed Origins vergeleken op PS4 Pro en Xbox One X | Gamer.nl

In een video zijn de grafische weergaven van Assassin's Creed Origins op PlayStation 4 Pro en Xbox One X met elkaar vergeleken. Tevens zijn er video's verschenen waarin de eerste Assassin's Creed en Gears of War 3 vergeleken zijn op Xbox 360, Xbox One en Xbox One X.

In een video van zijn de grafische weergaven van A a in's Creed Origins met elkaar vergeleken. Op zowel de PlayStation 4 Pro als Xbox One X draait de game in 4K en bevatten beide versies van de game alle patches die tot nu toe zijn uitgebracht.

Volgens de Xbox One X Enhanced Games-lijst van Microsoft is de patch van A a in's Creed Origins live en is dus niet alleen de resolutie verbeterd, maar ook de foilage details, waardoor vegetatie er bijvoorbeeld realistischer levendiger uit komt te zien. Daarnaast is de draw distance van de Xbox One X-versie aangepast, waardoor meer detail te zien is in details en schaduwwerking in de achtergrond. Dit verschil in detail vergeleken met de PlayStation 4 Pro-versie is in de video goed te zien. Bekijk hieronder een voorbeeld.

AC Origins
AC Origins

De Xbox One X is vandaag uitgebracht. A a in's Creed Origins kwam op 27 oktober uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc en is in de review van Gamer.nl beoordeeld met een 8. In de vergelijkingsvideo is de pc-versie van de game niet meegenomen. Hieronder is de video te bekijken met meer vergelijkingsmateriaal tu en weergaven op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Op YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits zijn vergelijkingsvideo's geplaatst waarin de resoluties van A a in's Creed en Gears of War 3 vergeleken worden op Xbox 360, Xbox One en Xbox One X.

A a in's Creed kwam in 2007 uit voor Xbox 360, die het spel weergaf in 720p. Gears of War 3 uit 2011 had native 720p en upscaled 1080p. Vandaag is Xbox One X uitgebracht, die de resolutie van de twee games opschroeft naar upscaled 4K. In de onderstaande video's zijn de verschillen te zien tu en de drie verschillende weergaven op Xbox 360, Xbox One en Xbox One X.

Meer enhanced editions

Daarnaast heeft Microsoft laten weten dat Skate 3 en Mirror's Edge verbeterde weergaven hebben gekregen op Xbox One X. Bekijk op de officiële Xbox-website de lijst van Xbox One X Enhanced-games. De bovenstaande drie games staan nog niet in deze lijst weergegeven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou