Assassin's Creed Origins-dlc Hidden Ones komt deze maand nog uit | Gamer.nl

Assassin's Creed Origins-dlc Hidden Ones komt deze maand nog uit | Gamer.nl

Ubisoft maakt via Twitter bekend dat de Assassin's Creed Origins-dlc Hidden Ones deze maand nog uitkomt.

Eerder beloofde Ubisoft al dat de uitbreiding in januari zou verschijnen. Aangezien Ubisoft hierover sinds oktober vorig jaar niet veel van heel laten horen is twijfel ontstaan bij de fans over de releasedatum van de dlc. Nu bevestigt de uitgever dat Hidden Ones binnenkort zal verschijnen, hoewel een specifieke releasedatum niet bekend is. Wel zijn verschillende details over komende content onthuld in een officiële blog.

The Hidden Ones voegt een nieuw verhaal toe aan de game. In deze uitbreiding wordt gekeken naar de jaren na Origins' verhaal waarin de Brotherhood het aan de stok krijgt met de Romeinen in een nieuwe regio. Tevens wordt de level cap verhoogt van 40 naar 45 en voegt de dlc.

Om te vieren dat de uitbreiding uitkomt, krijgt A a in’s Creed Origins ook een Title Update die een nieuwe quest toevoegt. Spelers krijgen daarnaast de optie om outfits te verkopen aan wevers. Ook worden nieuwe voorwerpen toegevoegd aan de Heka chests item pools, namelijk die uit de Nightmare and First Civilization, Gladiator en Wacky-pakketten.

In januari komen verder nog wat kleinere content-packs uit die zijn aan te schaffen via de in-game store. Zo komt de Almighty Pack uit op 16 januari, waarvan de wapens hieronder te zien zijn.

Almighty pack

Daarbij komen de For Honor Pack en de Warden’s Oath Outfit uit op 30 januari. Het nieuwe kostuum is vanaf die datum verkrijgbaar voor 40 Uplay Units.

For Honor Pack
Wardens Oath

Tot slot zijn twee nieuwe wapens aangekondigd waarvoor geen specifieke releasedatum is vrijgegeven. Wel moeten de Chop Chop en de Harlequin deze maand nog verschijnen.

Chop Chop
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou