'Assassin's Creed-film speelt zich af tijdens Spaanse Inquisitie' | Gamer.nl

'Assassin's Creed-film speelt zich af tijdens Spaanse Inquisitie' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens deze bronnen is de hoofdpersoon Aguilar de Agarorobo, zoon van een A a in-kopstuk. Aguilar is de voorouder van Michael Lynch, die in de tegenwoordige tijd veroordeeld is tot de doodstraf. Een onderzoeker genaamd Joseph voert experimenten op hem uit. Lynch krijgt hulp van een vrouwelijke A a in genaamd Lara.

De antagonist heet volgens de bronnen Tomas de Torquemada, een personage dat al een cameo had in A a in's Creed 2: Discovery, dat uitkwam voor de DS en iOS. De Torquemada werkte voor Rodrigo Borgia, de antagonist van A a in's Creed 2. Er is ook een antagonist in de tegenwoordige tijd: Alan Rikkan, de ceo van medisch bedrijf Abstergo dat onderdeel is van de Templar-organisatie. De bronnen melden dat Rikkan waarschijnlijk alleen in de vorm van voice-over in de film voorkomt.

Onlangs werd bekend dat de A a in's Creed-film in december 2016 in Amerikaanse bioscopen verschijnt. Justin Kurzel is de regi eur, Michael Fa bender speelt de hoofdrol. Hij is onder andere bekend van de twee recentste X-Men-films en Prometheus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou