Assassin's Creed 3 breekt pre-order-records | Gamer.nl

Assassin's Creed 3 breekt pre-order-records | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

A a in's Creed 3 is in de VS nu vaker gereserveerd dan A a in's Creed: Brotherhood in totaal was. Het aantal pre-orders ligt tien keer zo hoog als die van A a in's Creed: Revelations in een vergelijkbare periode. Revelations is voor Ubisoft de game met de meeste pre-orders ooit; het bedrijf verwacht dat A a in's Creed 3 dat record rond de E3-beurs in juni gaat verbreken.

De game is reeds drie jaar in ontwikkeling bij het team dat ook verantwoordelijk was voor de eerste twee A a in's Creed-games. De ontwikkelaars van Brotherhood en Revelations hebben zich inmiddels ook bij het AC3-team gevoegd. De releasedatum van AC3 is 30 oktober 2012; het spel verschijnt dan op PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Een Wii U-versie wordt rond de nog onbekende lanceerdatum van die spelcomputer verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou