Artwork van Cyberpunk 2077 toont Heywood-district

Artwork van Cyberpunk 2077 toont Heywood-district

CD Projekt Red heeft wederom nieuwe artwork van Cyberpunk 2077 uitgebracht. Dit keer staat het Heywood-district centraal.

Cyberpunk 2077 speelt zich af in Night City, een grote, futuristische stad met meerdere districten. In een nieuwe post op het officiële forum legt de ontwikkelaar de nadruk op het Heywood-district, volgens de makers "de grootste slaapkamer van Night City". Hier wonen de meeste inwoners van de stad.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers Night City verkennen. CD Projekt Red is vooral bekend van de geprezen The Witcher-games. De game verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en is via backward compatibility speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer de consoles lanceren. Er moet ook een next-gen update uitkomen, maar meer details daarover volgen nog. Tot slot moet het spel ook naar Google Stadia komen.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Snap wat je bedoeld, ik heb bij deze game me verwachting laag gezet dan kan het altijd beter ;)

0
test

Ik ben er nog niet over uit of ik dit spel op de PS5 moet gaan spelen of op mijn game pc. Liever op de game pc, maar dan moet hij wel beter performen dan de PS5.

0

Aanbevolen voor jou