Arkane-game Redfall wordt mogelijk uitgesteld naar eind 2022

Arkane-game Redfall wordt mogelijk uitgesteld naar eind 2022

De nieuwe game van Arkane Studios, Redfall, komt mogelijk pas eind dit jaar uit.

Dat wordt gemeld door de deelnemers van de Defining Duke-podcast, MrMattyPlays en Lord Cognito. Zij zeggen dat van een bron te hebben vernomen, maar kunnen niet garanderen hoe betrouwbaar die bron is. In de podcast hebben ze het er ongeveer over

Watch on YouTube

.

Redfall werd vorig jaar tijdens Microsofts E3-presentatie onthuld. Toen werd gemeld dat de game in de zomer van 2022 uit zou komen. Het spel speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage uit diverse personages om samen met anderen spelers de wezens uit te schakelen. De game komt naar Xbox Series X en S en pc. Hieronder is de onthullingstrailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

word dan een druk einde jaar voor xbox, met deathloop, starfield en deze allemaal in zelfde periode beetje en dan ook nog stalker 2 die ook einde van het jaar komt.

0
test

@hulstpower ja wordt een beetje crazy zo. Haha.. Zou dat de nieuwe tactiek zijn. Begin van het jaar beetje mak aan en dan aan het einde extreem knallen. Ging dit jaar ook goed :-)

0
test

@kleinekoosjer ik denk het niet, want ze moeten gamepass toch vullen en ze willen elke 3 maanden een grote triple a game van hun er op hebben. Maar ken wel veel mensen die laast of eind vorig jaar een series s gekocht hebben met gamepass abbo er bij.

0

Aanbevolen voor jou