Arcadegames van XBLA niet te spelen in Game Room | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de woordvoerder moeten spelers de arcadegames, zoals Centipede, opnieuw kopen omdat deze titels anders zijn dan de games die nu beschikbaar zijn op Xbox Live Arcade. De titels voor Game Room zouden overeenkomen met de oorspronkelijke games die ooit in arcadehallen te spelen waren en zijn dus niet verbeterd. De games verkrijgbaar op Xbox Live Arcade zijn vaak wel opgepoetst.

Game Room

De Game Room is een virtuele arcadehal voor Xbox 360 en PC, waar de Avatars spelers rond kunnen lopen. Hier kunnen kla ieke games gespeeld worden en competities met vrienden worden gehouden. Iedereen kan een eigen Game Room bouwen met zelfgekozen arcadegames.

Games voor de Game Room kosten 400 Microsoft-punten (4,65 euro) om ze op zowel de Xbox 360 als de PC speelbaar te maken, 240 Microsoft-punten (2,80 euro) voor een game op één systeem en 40 Microsoft-punten (bijna 50 cent) voor 'twee kwartjes' aan speeltijd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou