AR-minigames keren niet terug in Watch Dogs 2 | Gamer.nl

AR-minigames keren niet terug in Watch Dogs 2 | Gamer.nl

Watch Dogs 2 bevat geen AR-minigames, terwijl de eerste game dat wel had. Dat vertelt game director Danny Belanger in een gesprek met GamingBolt.

"De AR-minigames uit Watch Dogs zullen niet terugkomen in het vervolg", aldus Belanger. "We bieden meer ontdekkingsmogelijkheden in de stad. Dus als je door de stad loopt open je Nethack, om zo nieuwe operaties en geheimen te vinden die zorgen voor nieuwe zijmi ies."

Eerder was al bekend gemaakt dat Watch Dogs 2 geen torens bevat die gamers specifiek moeten beklimmen om zo nieuwe mi ies en andere belangrijke punten op de map te krijgen. Spelers moeten nu dus Nethack gebruiken om de game te verkennen.

Belanger vertelde daarna ook nog kort over de multiplayer. Hij maakte duidelijk dat het realiseren van naadloze co-op prioriteit heeft voor Watch Dogs 2."Wat ik kan zeggen is dat we naadloze co-op implementeren in de game; spelers kunnen gemakkelijk in de game van iemand anders komen om dingen te hacken." 

"Je bent lid van een hackersgroep genaamd Dedsec, dus we willen dat deze hackers gaan samenwerken", vervolgt Belanger. "Je kunt zomaar iemand tegenkomen om co-op mi ies mee te spelen. We hebben mi ies gemaakt die speciaal bedoeld zijn voor co-op en omdat ze uitdagend zijn is het goed om een vriend te hebben die je kan helpen."

Watch Dogs 2 komt op 15 november naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou