Apple lanceert Mac App Store | Gamer.nl

Apple lanceert Mac App Store | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Mac App Store werkt vrijwel hetzelfde als de App Store op de iPhone, iPod Touch en iPad. Met één klik op de muisknop kunnen gebruikers van OS X Snow Leopard applicaties laten installeren op hun computer. De online winkel bevat inmiddels duizend applicaties, waarbij games het grootste aanbod vormen met zeshonderd applicaties.

Gekraakt

De Mac App Store werkt op dit moment nog niet vlekkeloos. De winkel houdt bij welke applicaties eerder gedownload zijn, maar daar kan niet direct een update voor worden binnengehaald. Om een update alsnog te verkrijgen moet de applicatie opnieuw aangeschaft worden. Ook claimt de hackersgroep Hackulous de beveiliging van de Mac App Store al gekraakt te hebben en zou het een programma hebben ontwikkeld om het illegaal downloaden van applicaties mogelijk te maken. De groep zal het programma echter nog niet direct vrijgeven en wacht daarmee tot de winkel vol staat met onzinnige applicaties.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou