Apple Arcade lanceert op 19 september

Apple Arcade lanceert op 19 september

Apple Arcade is vanaf 19 september beschikbaar voor 4,99 euro per maand.

Dat heeft Apple aangekondigd op zijn evenement gisteravond. Het abonnement van 4,99 euro stelt maximaal zes gebruikers in staat om het account te delen. Daarbij is de eerste maand gratis.

Op lancering komen er meer dan honderd games beschikbaar voor de service, en elke maand worden er nieuwe titels toegevoegd. Onder de games die werden aangekondigd, vallen ChuChu Rocket Universe, Enter the Gungeon, Pac-Man Party Royale, Rayman Mini, Shantae and the Seven Sirens, Skate City, The Enchanted World en Sayonara Wild Hearts.

Onder eerder aangekondigde Apple Arcade-titels vallen Beyond a Steel Sky, Little Orpheus van The Chinese Room, Spidersaurus, Hot Lava van Klei Entertainment, Sonic Racing en Overland van Finji.

Konami komt daarnaast met een nieuw deel in de klassieke Frogger-franchise, genaamd Frogger in Toy Town. Ook Capcom heeft een exclusieve game in petto: Shinsekai: Into the Depths, waarin spelers een onderwaterwereld verkennen. Various Daylife is een nieuwe game van het Square-Enix-team achter Octopath Traveler.

Apple Arcade komt beschikbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en krijgt een gecureerd aanbod aan spellen die spelers naar hun apparaat kunnen downloaden via de App Store. Daardoor zijn de games ook offline speelbaar. Games op deze service hebben geen advertenties of in-app aankopen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zal wel aan mij liggen ... Echt 3x niks dit. Neem aan dat de demo's t beste is wat er momenteel beschikbaar is. Puff, t ziet er allemaal mooi uit maar t boeit echt niet.

0
test

@EdwinVP Hmm... Mee eens.

0

@EdwinVP Apple wet nu eenmaal dat er een grote groep mensen is die alles aanschaffen wat Apple uit poept. Zie de telefoons van €1000 en hoger met magere opslag.

0
test

Yippie, nog een abbonements service.

0

Aanbevolen voor jou