Apogee haalt Sam Suede weer tevoorschijn | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit nieuwe spel wordt een actie-komedie, waar het oorspronkelijke Sam Suede-spel nog als adventure-game bestempeld werd. Sam Suede maakt gebruik van de xScape-engine, die ontwikkelaar Icarus Studios eerder gebruikte voor zijn MMORPG Fallen Earth. "We zochten vooraanstaande technologie [...] en het xScape-platform van Icarus overtrof wat we nodig hadden om onze visie voor Sam Suede te verwezenlijken", zei Ken Wegrzyn, de uitvoerend producent van het spel.

Al Lowe

Met de nieuwe Sam Suede heeft Al Lowe niets te maken. "Dit is de eerste keer dat ik ervan gehoord heb. Het is vier jaar geleden dat ik er nog wat mee te maken had. Ik vraag me af wie het ontwerp afmaakt en de humor toevoegt", zei Lowe tegenover BigDownload.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou