Apex Legends-ontwikkelaar hint naar nieuw personage

Apex Legends-ontwikkelaar hint naar nieuw personage

Apex Legends-ontwikkelaar Tina Sanchez heeft op Twitter wellicht gehint naar een nieuw personage, genaamd Crypto.

Tina Sanchez, een ontwikkelaar bij Respawn Entertainment, plaatste recentelijk twee foto's op Twitter, waarop te zien is dat ze bezig is met het opnemen van motion capture-beelden. Bij de afbeeldingen staat de tekst 'Bezig met Apex Legends-dingen' geschreven, wat mogelijk suggereert dat er wordt gewerkt aan een nieuw personage voor het gratis battle royale-spel.

Oplettende fans wisten al snel een verband te leggen tussen de geplaatste foto's van Sanchez en het personage Crypto, dat net zoals Octane en Wattson al kort na de lancering van Apex Legends te zien was op een gelekte afbeelding van het personagekeuzescherm. Op de gelekte afbeelding van Crypto is namelijk te zien dat het personage een zwaard-achtig wapen op zijn rug heeft, wat wellicht overeenkomt met de stok die Sanchez vast heeft in de foto's op Twitter. Bovendien gaan er geruchten dat Crypto al te zien was in de trailer van het tweede seizoen van Apex legends, als het personage dat de EMP activeert vanaf de laptop.

Hoewel Respawn Entertainment zelf nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over Crypto of een nieuw personage, lijkt Sanchez zelf de geruchten te bevestigen. Wanneer een fan op Twitter namelijk reageerde op de geplaatste foto's met de vraag 'Crypto?', antwoorde Sanchez simpelweg met een mondloze emoji.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou