Apex Legends komt mogelijk naar next-gen consoles

Apex Legends komt mogelijk naar next-gen consoles

Het lijkt er op dat Respawn Entertainment hun populaire battle royale-shooter Apex Legends naar de aankomende next-gen consoles wil brengen.

Het bedrijf heeft vorig jaar al een vacature op de site van uitgever Electronic Arts geplaatst waarin men zoekt naar een senior rendering engineer. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen hulp nodig om "de next-gen platforms en de pc naar hun grenzen te drijven met Apex Legends".

PlayStation 5- en Xbox Series X-versies van Apex Legends zouden geen gigantische verrassing zijn: de battle royale-shooter is een van de populairste games van het afgelopen jaar en zowel Respawn als EA zullen dit succes vast willen houden, ook wanneer de next-gen consoles naar verluidt eind dit jaar lanceren. Vooralsnog is de next-gen versie van Apex Legends echter nog niet officieel bevestigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Xbox one spelen kunnen allemaal op series x. En ps werkt er ook aan om alles naar ps5 te krijgen

0
test

@hulstpower Dat klopt, en is mooi, maar een versie echt ontwikkelt voor die nieuwe consoles is beter dan, een upscaled versie van de vorige consoles. En aangezien dit een gratis game is hoef ook niemand m opnieuw te kopen.

0
test

@darkmanwls dat is dus gewoon de versie die er nu al is sinds pc os4 en xbox allemaal het zelfde. Word gewoon 4k 60 fps niet meer niet minder. Of er moet apex 2 komen hele nieuwe game maar zie het zelfde als fortnite overal het zelfde misschien hogere resolutie alleen ergens

0

Aanbevolen voor jou