APB, dat in de maak is voor de PC, zou in de huidige staat niet goed werken op consoles. "Wanneer je een game van PC naar consoles port, of andersom, werkt het meestal niet zo goed als op het originele platform", aldus Moreland. "We hebben discussies gehad over APB op consoles, maar we willen een andere game maken die beter past bij de systemen."

PC-versie

APB zou oorspronkelijk ook op Xbox 360 en wellicht PlayStation 3 uitkomen, maar in 2009 werd aangekondigd dat de game exclusief naar de PC komt. "We hebben de consoleversies niet definitief geschrapt, maar we besloten dat we ons eerst volledig op de PC-versie gaan richten. De ontwikkeling startte bij PC en toen we genoeg werknemers hadden om ook aan een consoleversie te werken, besloten we al ons talent op de PC-versie te richten zodat die nog beter wordt." Er zijn geen definitieve plannen om na de ontwikkeling van APB voor de PC aan een consoleversie te werken.

APB, kort voor All Points Bulletin, lijkt in eerste instantie veel op games als Grand Theft Auto en Saints Row, maar is echter volledig online. Spelers struinen door een stad, sluiten zich aan bij een bende en moeten diverse missies doen. Die missies worden daarnaast beïnvloed door andere spelers die weer een andere rol binnen de game vervullen. Een belangrijk speerpunt van APB is dat alles aan te passen is, van de tattoo's op een personage van de speler tot een logo voor zijn bende.