APB bevat advertenties tijdens de voice chat | Gamer.nl

APB bevat advertenties tijdens de voice chat | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens ontwikkelaar Realtime Worlds zal er maar één keer in drie uur tijd een advertentie te horen zijn en alleen wanneer de speler een nieuwe regio in gaat, om zo de gameplay niet te verstoren. Spelers kunnen echter betalen voor een service genaamd VOIP Premium, wat de advertenties voor dertig, negentig of honderdtachtig dagen verwijdert. De kosten voor VOIP Premium zijn nog niet bekendgemaakt.

APB is vanaf vandaag te spelen in de Verenigde Staten en vanaf vrijdag in Nederland verkrijgbaar. De game beslaat net als de Grand Theft Auto-games een grote, moderne stad, maar in APB wordt deze gevuld door echte spelers van over de hele wereld. De game kan alleen online gespeeld worden met andere spelers, maar kan gekocht worden in de winkels en is vijftig uur gratis online te spelen. Daarna moet er een abonnement afgesloten worden om verder te spelen, of kan er betaald worden met geld dat in de game zelf is verdiend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou