Aonuma: 'Open wereld wordt nieuwe standaard voor Zelda-games' | Gamer.nl

Aonuma: 'Open wereld wordt nieuwe standaard voor Zelda-games' | Gamer.nl

Eiji Aonuma, director van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, heeft volgens href="japanesenintendo.com">Japanesenintendo.com</a> in een interview met Japans tijdschrift Famitsu gezegd dat de open wereld-formule de standaard wordt voor de serie.

De Famitsu vroeg Aonuma: " Het maken van het volgende deel zal waarschijnlijk een nog lastigere taak worden, maar gaat dat een evolutie zijn van het open air-concept of wordt het een constructie waarbij je dungeons moet uitspelen?"

Zijn antwoord hierop was, volgens de Japanse vertaling: "Ik denk dat dit in de toekomst dat standaardvorm zal worden." Alicia van Gamer.nl heeft deze vertaling van Japansese Nintendo bevestigd.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de dlc voor Breath of the Wild, waarvan er dit jaar twee verschijnen. De tweede, die deze winter moet verschijnen, breidt het verhaal uit en biedt een nieuwe dungeon.

Een recente patch van de game lijkt de framerate te verbeteren. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en Wii U.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou