Anthem komt in maart 2019 uit | Gamer.nl

Anthem komt in maart 2019 uit | Gamer.nl

De langverwachte nieuwe franchise Anthem lanceert in maart 2019, zo meldt uitgever Electronic Arts.

Het bedrijf maakte de cijfers van zijn vierde kwartaal van het fiscale jaar 2018 bekend en gaf daarna wat details over aankomende games. Daarbij gaf chief financial officier Blake Jorgensen aan dat Anthem in maart 2019 verschijnt op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een preciezere releasedatum is er nog niet.


Volgens Jorgensen zal Anthem iets compleet nieuws bieden aan spelers, "van een nieuw universum met unieke verhalen van BioWare, tot coöperatieve gameplay, tot een epische en prachtige omgeving die constant verandert rondom de spelers".

Tijdens het gesprek werd ook aangekondigd dat de nieuwe, aankomende Battlefield, waar verder nog niets over bekend is, in ieder geval een singleplayercampagne krijgt.

EA verwacht ook dat de Xbox One en PlayStation 4 eind dit jaar samen in totaal 130 miljoen exemplaren hebben verkocht. Volgens het bedrijf zal de Switch in totaal 30 miljoen keer zijn verkocht aan het einde van dit jaar.

Tot slot bevestigde het bedrijf dat info over Fifa 19 op het EA Play-evenement wordt onthuld. Deze wordt vlak voor E3 gehouden op zaterdag 9 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou