Annihilation-DLC voor Black Ops komt 28 juni | Gamer.nl

Annihilation-DLC voor Black Ops komt 28 juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Annihilation zal net als de vorige map packs pas in een later stadium op de PlayStation 3 en PC verschijnen. Het DLC-pakket bevat vier nieuwe maps: Hangar 18, Drive-In, Silo en Hazard. Ook kunnen spelers aan de slag met de nieuwe zombiemap, Shangri-La. ShangriLa is volgens Activision een exotische en mysterieuze locatie vol met dodelijke vallen en duistere geheimen. De uitgever stelt dat de nieuwe zombiemap gepaard gaat met innovatieve gameplay die zelfs voor een doorgewinterde zombiejager een uitdaging zal vormen. 

Ter ere van het verschijnen van de derde map pack organiseert ontwikkelaar Treyarch van vrijdag 1 tot maandag 4 juli een double XP-weekend. De Annihilation-DLC kost naar verwachting 1200 Microsoft-punten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou