Animal Crossing: New Horizons-update geeft spelers een in-game Switch

Animal Crossing: New Horizons-update geeft spelers een in-game Switch

Een update voor Animal Crossing: New Horizons geeft spelers als cadeau een in-game Switch-systeem.

Animal Crossing: New Horizons is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar, maar werd woensdag al door de winkelketen Game Mania verkocht. Gisteren verscheen de eerste update voor het spel, versie 1.1.

Door de update te downloaden, ontvangen spelers in-game een pakketje met daarin een Switch-systeem. Dit systeem kan aan en uit worden gezet, maar heeft verder geen functie, behalve dat het als versiering in iemands huis of buiten kan staan.

Daarbij herkent de game of er wordt gespeeld op een reguliere set of de speciale Animal Crossing-Switch, en aan de hand daarvan wordt het uiterlijk van de in-game Switch bepaald. Nintendo verzekert mensen dat de Animal Crossing-Switch uiteindelijk ook via de in-game winkel beschikbaar komt, voor mensen die alleen een reguliere Switch in het bezit hebben.

Nintendo Switch Online-leden kunnen daarnaast ook een exclusieve 'Nook Manufactured Square Rug' verkrijgen. Dit is een deurmat die via het Nook Mile Exchange-systeem aangeschaft kan worden. Dit systeem is niet meteen in de game beschikbaar, maar nadat er een bepaalde hoeveelheid progressie is geboekt.

Animal Crossing: New Horizons is nu verkrijgbaar voor de Switch. Lees hier de Gamer.nl-recensie van de game.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wat is het verschil tussen een normale een de speciale Animal Crossing-Switch versie?

0
test

@vladimirr Niets. Al is de Animal Crossing versie de 'nieuwe' switch (met verbeterde batterijduur). In Europa zit er een downloadcode bij de Animal Crossing switch, gek genoeg zit die er niet bij in de USA.

0

Aanbevolen voor jou