Animal Crossing: New Horizons krijgt deze week verjaardagsupdate

Animal Crossing: New Horizons krijgt deze week verjaardagsupdate

Animal Crossing: New Horizons krijgt op 18 maart een verjaardagsupdate. Dat kondigt Nintendo aan in een href="https://www.nintendo.com/whatsnew/detail/2021/free-update-for-animal-crossing-new-horizons-delivers-new-content/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De update, die ongeveer een jaar na de release van de game verschijnt, voegt een aantal nieuwe spullen en opties toe. Zo krijgen alle spelers een verjaardagstaart opgestuurd en worden ontwerpmogelijkheden uitgebreid. 

De custom design editor krijgt bijvoorbeeld een upgrade om onder andere paraplu's en vlaggen aan te passen. De update brengt ook dertig nieuwe vrije plekken om ontwerpen op te slaan met zich mee. Het custom design portal dat zich normaliter in de kledingwinkel bevindt wordt op 18 maart toegevoegd aan de Nookphone van spelers.

Tot slot verschijnen er verschillende nieuwe items in de game, waaronder scheetkussens voor 1 april. Nintendo kondigt ook een Island Tour Creator aan, waarmee spelers via een webbrowser een trailer voor hun eiland kunnen maken.

De verjaardagsupdate is vanaf 18 maart te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou