Angry Birds Space gelanceerd | Gamer.nl

Angry Birds Space gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op iPhone kost de game 0,79 euro, de iPad-versie is 2,39 euro en de Android-versie is gratis, maar bevat reclames. Voor PC is het spel voor 5,95 euro te downloaden en in een later stadium ook in de winkels te koop. De Mac Store biedt de game voor 3,99 euro aan.

Angry Birds Space brengt de vogels naar de ruimte, waar zij opnieuw de varkens moeten verslaan door bouwwerken waarmee zij zichzelf omringd hebben omver te krijgen.  

Het nieuwe deel in de Angry Birds-serie heeft vooralsnog drie verschillende werelden, Pig Bang, Cold Cuts en Eggsteroids, waarvan enkel de eerste direct beschikbaar is; de rest moet vrijgespeeld worden. Ook is er een wereld met de naam Coming Soon, waar naar verwachting in een later stadium nieuwe levels aan toegevoegd worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou