Angry Birds-maker sloeg overnamebod Zynga af | Gamer.nl

Angry Birds-maker sloeg overnamebod Zynga af | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het afgeslagen bod komt ter sprake in een artikel van de krant waarin de huidige situatie van Zynga wordt uitgelicht.. Het bedrijf heeft een beursgang aangekondigd en dit zou volgens New York Times tot een uitstroom van talent kunnen leiden. Dit vermoeden is gestoeld op het feit dat een aantal hooggeplaatste medewerkers onlangs anoniem hun onvrede hebben geuit over de werkomstandigheden.

Deze kritiek zou andere bedrijven, die door Zynga benaderd zijn voor een overname, er toe hebben doen besluiten om daar vanaf te zien. Zo werd ook op Plants vs. Zombies-ontwikkelaar PopCap een bod uitgebracht, maar dit sloeg de studio af. PopCap ging later in zee met uitgever Electronic Arts. Daarentegen zouden verschillende recruitment-bedrijven al klaar staan om medewerkers van Zynga aan te trekken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou