Angry Birds HD voor spelcomputers bevestigd | Gamer.nl

Angry Birds HD voor spelcomputers bevestigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De geruchten werden de wereld in gebracht toen er op de E3-stand van Activision een Angry Birds HD-logo werd gespot door een medewerker van The Escapist. Die kreeg toen van een woordvoerder te horen: "We hebben over twee weken nieuws voor je. Wacht maar tot je Angry Birds op de consoles ziet in HD." 

Het succesvolle Angry Birds is reeds op veel verschillende platformen te verkrijgen, maar nog niet op de huidige generatie spelcomputers. In 2010 maakte ontwikkelaar Rovio reeds bekend de game te willen overzetten naar PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.

Rovio Games maakte onlangs bekend dat Angry Birds Space honderd miljoen keer is gedownload in 76 dagen sinds zijn release. De eerste Angry Birds-game is de miljard downloads gepa eerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou