Ancestors: The Humankind Odyssey komt in december naar consoles

Ancestors: The Humankind Odyssey komt in december naar consoles

Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt op 6 december voor PlayStation 4 en Xbox One.

De pc-versie van de game verscheen afgelopen augustus al op de Epic Games Store. Na een jaar kan die game ook op andere digitale winkels op pc verschijnen. Eerder was al bekend dat het spel ook naar consoles zou komen, maar nu is dus een precieze releasedatum bekend.

Ancestors: The Humankind Odyssey speelt zich af tien miljoen jaar in het verleden, in het prachtige, maar meedogenloze gebied van Neogeen Afrika. In het spel moet de speler over een tijdsbestek van acht miljoen jaar zijn apenclan opbouwen, zijn territorium uitbreiden en zijn vaardigheden doorgeven aan de volgende generaties. De game is ontwikkeld door Panache Digital Games. Dat is de studio van Patrice Désilets, de bedenker van de eerste Assassin's Creed.

Gamer.nl gaf de pc-versie een 5,5 en schreef: "Ancestors: The Humankind Odyssey mag dan wel uit de hoge hoed van Assassin’s Creed-maker Patrice Désilets komen, echt overtuigend is deze survivalgame niet. De eerste tien uur zijn nog mysterieus en spannend, maar daarna valt vooral de matige gameplay op."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou