Ancestors: The Humankind Odyssey jaar lang exclusief op Epic Games Store

Ancestors: The Humankind Odyssey jaar lang exclusief op Epic Games Store

Ancestors: The Humankind Odyssey is een jaar lang exclusief op Epic Games Store. Ook heeft Take-Two Interactive bekendgemaakt dat de omzet van het bedrijf is gestegen met 49 procent.

Take-Two Interactive heeft tijdens het bekendmaken van haar fiscale jaarcijfers onthuld dat Ancestors: The Humankind Odyssey een jaar lang exclusief verkrijgbaar is op de Epic Games Store. In het spel, dat wordt gemaakt door Assassin's Creed-bedenker Patrice Désilets, moet de speler over een tijdsbestek van acht miljoen jaar een clan opbouwen, territorium uitbreiden en vaardigheden doorgeven aan de volgende generaties.

Dat Ancestors exclusief naar de Epic Games Store komt, sluit aan bij de trend van Take-Two om een aantal grote titels exclusief naar de digitale winkel van Epic te brengen. Eerder werd al bekend dat The Outer Worlds en Borderlands 3 op lancering een jaar lang verkrijgbaar zijn in de Epic Games Store, in plaats van op Steam.

Strauss Zelnick, de voorzitter en directeur van Take-Two, legt uit dat er is gekozen om de Epic Games Store te ondersteunen, omdat hij denkt dat de distributie van games over meerdere platformen een goede zaak is. Wel zegt Zelnick dat het zelden zal voorkomen dat Take-Two games exclusief uitbrengt. Hij verzekert dan ook dat Steam in de toekomst ondersteund blijft worden door de uitgever.

Bij het bekendmaken van de jaarcijfers onthulde Take-Two ook dat de totale omzet van het bedrijf vorig jaar 2,67 miljard dollar bedroeg, een stijging van 49 procent. Een groot gedeelte hiervan komt door het succes van Red Dead Redemption 2, waar tot nu toe 24 miljoen kopieën van zijn verkocht. Ook NBA 2K19, de Civilization 6-uitbreiding Gathering Storm en het nog altijd succesvolle Grand Theft Auto 5 werden positief uitgelicht.

Watch on YouTube

Ancestors: The Humankind Odyssey moet in 2019 verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar heeft nog geen exacte releasedatum. Bekijk ook onze Gameplay Update van Ancestors: The Humankind Odyssey en lees ons interview met Patrice Désilets over Ancestors, Assassin’s Creed en Amsterdam: 1666.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Strauss Zelnick, de voorzitter en directeur van Take-Two, legt uit dat er is gekozen om de Epic Games Store te ondersteunen, omdat hij denkt dat de distributie van games over meerdere platformen een goede zaak is." Dit lijkt mij strijdig met het besluit om het spel een jaar uitsluitend op Epic Games Store uit te brengen. Goed, het is maar voor een jaar, maar in de gameswereld is een jaar erg lang en waarom dan niet gewoon daadwerkelijk meteen je games op meerdere platforms distributeren? Alleen al omdat dat exclusieve gedoe volgens mij bij gamers meer ergernis opwekt dan ondersteuning voor Epic Games Store.

0
test

we hebben steam??

0

Aanbevolen voor jou