Amerikanen krijgen Psychonauts op PS3 | Gamer.nl

Amerikanen krijgen Psychonauts op PS3 | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Het is onbekend of en wanneer de game ook uitkomt voor Europeanen. Psychonauts is een platformgame die in 2006 uitkwam voor PlayStation 2, PC en Xbox. In 2011 is er ook een Mac-versie verschenen en in mei van dit jaar kwam de game uit voor Linux, toen de game onderdeel was van de Humble Indie Bundle.

De game is ontwikkeld door Double Fine Productions, de studio van Tim Schafer die onder meer verantwoordelijk was voor Brütal Legend, Costume Quest en Stacking. Schafer heeft al eens aangegeven graag een tweede Psychonauts-deel te maken, maar zegt dat uitgevers het niet aandurven.

Minecraft-maker Notch Per on bood in februari aan om te investeren in het project, maar de productiekosten bleken drie keer zo hoog te zijn dan hij had verwacht. Per on geeft ook aan te zijn geschrokken van de overweldigend positieve reacties van gamers, nadat hij Schafer openlijk op Twitter zei te willen helpen om van Psychonauts 2 een realiteit te maken. Per on zei dat gamers er niet op moeten rekenen dat de game er daadwerkelijk komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou