Amerikaanse Sony-site neemt reserveringen voor PlayStation 5 aan

Amerikaanse Sony-site neemt reserveringen voor PlayStation 5 aan

De Amerikaanse website van Sony PlayStation neemt sinds gisteravond reserveringen aan voor de PlayStation 5.

Iedereen kan met zijn of haar PlayStation Online ID zich aanmelden voor een reservering - al kan er maar één console per persoon worden gereserveerd. Vervolgens maakt men kans om in de toekomst een uitnodiging te ontvangen waarmee de PlayStation 5 aangeschaft kan worden. De gekochte console moet dan wel naar een Amerikaans adres verscheept worden. Als dat niet mogelijk is, wordt de reservering geannuleerd.

Het is niet bekend of Sony een soortgelijke actie voor Europa gaat opzetten. Ook is nog niet bekend wanneer de PlayStation 5 precies uitkomt en hoe duur hij wordt. De console moet ergens eind dit jaar in de winkels komen te liggen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou hem graag willen hebben bij release, maar denk niet dat ik optijd ga zijn wanneer die beschikbaar is, zitten altijd gasten bij die met scripts massaal inkopen

0
test

@Zoidberg nouja, als het dus via de sonysite zelf is en dus via een psaccount gaat, lijkt het me sterk dat je er meer dan 1 kunt bestellen, zeker voor hetzelfde adres.

0
test

Nu nog een reden waarvoor je een ps5 wilt kopen. Ik heb nog geen een game voorbij zien komen die ik nu echt wil spelen.

0
test

@Breadpit Mee eens maar die komen nog wel. Daarnaast kun je je ps4 games er ook gewoon op spelen en vaak ook nog met betere performance. Daarnaast stijgt mijn ps4 soms op (qua geluid) dus als de ps5 wat stiller is, zou dat ook wel fijn zijn.

0
test

@Fr3nzy Voor mij zou die betere performance nog geen reden zijn om gelijk bij launch een ps5 te halen. Maar dat is ieder voor zich. Ik wacht liever een jaar of 2 dan zijn er tenminste wat meer games uit en is ie nog goedkoper ook.

0
test

@Breadpit nouja, ik heb nog geen ps4, dus dan kan ik net zo goed meteen een ps5 aanschaffen ipv nu nog een ps4 (tenzij ik maar weinig geld heb, en de ps4 dus de helft van de prijs zou zijn).

0

Aanbevolen voor jou