American Truck Simulator-update vermindert boetes | Gamer.nl

American Truck Simulator-update vermindert boetes | Gamer.nl

Een nieuwe update voor American Truck Simulator vermindert de hoogte van boetes en voegt een nieuwe vrachtwagen aan het spel toe. 

De nieuwe vrachtwagen die aan het spel is toegevoegd, is de Kenworth W900 en wordt automatisch aan het spel toegevoegd. Daarnaast geeft SCS Software aan dat de update het spel iets makkelijker maakt met betrekking tot de boetes die in het spel worden uitgedeeld.

“Sinds de release van American Truck Simulator hebben we veel klachten ontvangen over de te hoge boetes in het spel. Wellicht is onze testgroep het gewend ten opzichte van nieuwe spelers en gaven ze het daarom niet als probleem aan”, zegt SCS. “We willen nieuwe spelers van het spel niet intimideren met torenhoge boetes. Daarom hebben we ze in prijs verminderd en worden ze hoger wanneer een speler een hoger level is.”

Ook de boetes voor bijvoorbeeld door rood of te snel rijden zijn aangepast. Spelers hebben nu de mogelijkheid de boetes voor dit soort overtredingen zelfs helemaal uit te zetten. SCS wil in toekomstige updates werken aan de AI-bestuurde vrachtwagens die de speler rammen. Wanneer spelers worden aangereden door een andere vrachtwagen, krijgen zij namelijk ook een boete.  

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou