Amazon waarschuwt dat het niet alle PlayStation 5 pre-orders kan nakomen

Amazon waarschuwt dat het niet alle PlayStation 5 pre-orders kan nakomen

Amerikanen die via Amazon de PlayStation 5 hebben gereserveerd, ontvangen de console mogelijk niet op lancering.

Dat blijkt uit een e-mail die de site naar alle Amerikanen die de PS5 via Amazon hebben besteld hebben ontvangen. In de e-mail staat dat het bedrijf men "alvast wil laten weten dat je dit item mogelijk niet op de dag van release ontvangt door de grote vraag".

Amazon laat in de e-mail wel weten dat het "alles eraan doet om het item zo snel mogelijk aan je te leveren". Het is niet bekend of dit ook voor bestellingen geldt die via Amazon.nl zijn gedaan.

Afgelopen weken kon de PlayStation 5 wereldwijd worden gereserveerd. Doordat de pre-orders vrij plotseling live gingen, vielen veel gamers buiten de boot. Ook in Nederland en België hebben pre-orders binnen enkele minuten hun max bereikt. Winkelketen Game Mania had al maandenlang pre-orders staan en heeft klanten gebeld om aan te geven of ze kans maken op een PS5 op lancering. Bol.com gaf via social media aan dat iedereen die de console heeft kunnen reserveren, hem op lanceringsdag krijgt.

PlayStation 5 komt op 19 november uit in de meeste landen ter wereld, waaronder Nederland en België. In een aantal landen, waaronder de VS en Japan, komt de console op 12 november uit.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou