Amazon-mmo New World uitgesteld naar eind september

Amazon-mmo New World uitgesteld naar eind september

Amazon heeft hun aankomende mmo New World wederom uitgesteld, ditmaal naar 28 september.

Het spel had eigenlijk vorig jaar uit moeten komen, werd toen uitgesteld naar de lente van dit jaar en daarna naar 31 augustus. Nu staat de releasedatum dus op 28 september. Men heeft voor het uitstel gekozen omdat de recente bèta veel feedback heeft opgeleverd. Die feedback wil de ontwikkelaar gebruiken om laatste verbeteringen door te voeren in het spel.

De bèta was overigens wel een succes: zo waren er op bepaald moment meer dan 200.000 gelijktijdige spelers op Steam. Wel kwamen er berichten binnen van kapotte videokaarten - in het bijzonder de GeForce RTX 3090 - door ontgrendelde framerates. Amazon Games bracht als reactie daarop een patch uit waarmee het aantal framerates per seconde werd vergrendeld. Toch claimde de uitgever dat het geen wijdverspreid probleem was.

New World is een sandbox-mmo die zich afspeelt in een fictieve zeventiende eeuwse Amerikaanse kolonie. Uniek is dat de setting is geïnspireerd door hoe het er echt aan toeging in Noord-Amerika in die tijd, maar dat veel van de legendes en mythes uit die tijd echt zijn in de game. Spelers kunnen alleen, maar ook gezamenlijk bouwen aan een eigen beschaving.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat is wel erg jammer, de game heeft inderdaad nog wel werk nodig maar had me er toch heel goed mee vermaakt en had zin om deze eind augustus te spelen. Vooral nu er zo weinig nieuwe games zijn, maargoed. Een maand overleven we ook wel weer.

0
test

Jammer....

0

Aanbevolen voor jou