Amazon lijft Microsoft-topman in | Gamer.nl

Amazon lijft Microsoft-topman in | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vrigneud laat op zijn blog weten Microsoft achter zich te laten en een nieuwe, nog nader bekend te maken positie in te gaan nemen bij Amazon. Wat voor functie het betreft wilde Vrignaud niet zeggen. Wel gaf hij aan dat "iedereen wel weet waar zijn pa ie ligt", daarmee doelend op het feit dat het waarschijnlijk om een gamesgerelateerde functie gaat.

Xbox Live

Vrignaud werkte bij Microsoft onder andere aan het uitstippelen van de strategie voor Xbox Live als platform voor games. Later hield hij zich bezig met het uitzoeken van de mogelijkheden voor Xbox Live op Windows Phone 7, een functionaliteit die Microsoft later dit jaar voor het nog uit te brengen mobiele besturing ysteem wil lanceren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou