Alternate houdt Nederlands Kampioenschap Router Rennen | Gamer.nl

Alternate houdt Nederlands Kampioenschap Router Rennen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Nederlands Kampioenschap Router Rennen werkt als volgt: iedereen is vrij om mee te doen en kan kiezen uit de volgende goede doelen om voor te rennen: dance4life, Fight Cancer en Global Start. Alleen teams van vier mensen kunnen meedoen, want alle vier de personen moeten een ronde van 60 meter rennen met routers onderaan hun schoenen gebonden. Na elke ronde wordt een routerantenne doorgegeven aan het volgende lid van de groep. Het team dat na vier rondes als eerste over de finish komt kwalificeert zich voor de volgende ronde.

Gegadigden kunnen een groep van vier personen opgeven via het inschrijfformulier op de website. Op de website is tevens een trailer te zien die een goed beeld geeft van wat mensen kunnen verwachten en de training die aan een dergelijke race vooraf gaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou