Alle media apps die naar Xbox Series X komen zijn bekend

Alle media apps die naar Xbox Series X komen zijn bekend

Microsoft heeft de media apps die vanaf lanceringsdag op Xbox Series X en Xbox Series S beschikbaar zijn, bekendgemaakt.

Het gaat om streamingapps als Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video en Hulu. Ook handige media apps zoals Spotify, Twitch en YouTube komen beschikbaar. Tot slot zijn de apps NBC Peacock, Vudu, FandangoNow, Sky Go, Now TV en Sky Ticket beschikbaar vanaf dag één.

De lijst is specifiek gericht op Amerikaanse gebruikers. Hoewel het merendeel van de apps naar alle regio komt, zijn sommige apps - waaronder NBC Peacock, Hulu en Sky Ticket - bestemd voor specifieke markten buiten de Benelux.

Het is overigens voor het eerst dat Apple TV naar een Xbox-console komt. Op 10 november komt de app dan ook gelijktijdig op Xbox One uit. Op Xbox Series X, Series S en Xbox One is een apart entertainmentgedeelte in het menu te vinden, waar deze apps moeten komen te staan.

Eerder dit jaar maakte Sony al de entertainmentapps op PlayStation 5 bekend. Het ging onder andere om Apple TV, Netflix, Twitch, Disney+, YouTube en Spotify.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Apple tv is wel apart maar net zoals Amazon Prime zal er wel een stuk minder op staan als in de US

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou