Alle content uit de Executives-update voor GTA Online bekend | Gamer.nl

Alle content uit de Executives-update voor GTA Online bekend | Gamer.nl

Alle content uit de nieuwe GTA Online-update is bekend. In Executives and Other Criminals kunnen spelers onder anderen VIP worden en een jacht beheren. 

Via de update kunnen spelers hun eigen criminele organisatie opzetten en het opnemen tegen rivaliserende groepen. Daarnaast kunnen spelers VIP worden wanneer ze meer dan een miljoen dollar op hun account hebben staan. VIP’s kunnen maximaal drie andere spelers inhuren als bodyguard. Een criminele organisatie starten kan alleen als je deze VIP-status hebt bereikt, hiermee worden nieuwe banen, challenges en abilities beschikbaar. 

Als bodyguard ontvangen spelers 5000 dollar per vijftien minuten, een RP-, stat- en health-bonus wanneer een VIP dichtbij is en de mogelijkheid om de buurt van de VIP te spawnen.

Een nieuwe adversary-modus genaamd Extraction is ook beschikbaar via de update. Bodyguards moeten een doelwit vinden in een bepaald gebied en deze in veiligheid brengen voordat de Freedom Fighters een kans krijgen om de plannen te dwarsbomen.

Verder kunnen spelers een jacht verkrijgen die tal van opties kent. De kleur, lichten, naam en vlag van het schip zijn allemaal aan te pa en. Spelers kunnen aanmeren bij één van de twaalf locaties. Een helikopter en appartement zitten inbegrepen bij een jacht. Hiernaast bevat het vaartuig een jacuzzi en krijgen spelers een contactpersoon erbij waarmee andere vaartuigen kunnen worden besteld om naar het jacht te komen.

Er is nog veel meer content in Executives and Other Criminals: tien nieuwe villa’s, drie nieuwe appartementen, tien nieuwe auto’s waaronder een limousine met geweer op het dak, twee nieuwe helikopters, twee nieuwe wapens, twaalf nieuwe oufits voor VIP’s, nieuwe badja en en de optie om een vijfde garage of appartement aan te schaffen.

Executives and Other Criminals is vanaf nu beschikbaar als gratis update voor GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou