Alfatest Facebook-game Civilization World begint 12 januari | Gamer.nl

Alfatest Facebook-game Civilization World begint 12 januari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om deel te nemen aan de alfaversie van Civilization World kunnen geintere eerden zich inschrijven op de officïele website van Civilization. In de alfaversie moet samengewerkt worden met andere spelers om wereldheerschappij te bereiken, in tegenstelling tot de PC-titels waarin dat een individuele taak is. In de volledige wordt het wel mogelijk om alleen te spelen. De verplichte samenwerking tu en spelers in de alfaversie leidt er volgens ontwikkelaar Firaxis toe dat het spel beter getest kan worden. 

Spelers die zich inschrijven voor de afversie kunnen een speciaal item verwachten in hun Throne Room, binnen de volledige versie die later dit jaar uitgebracht wordt. Andere gamers kunnen aan dat voorwerp zien dat zij hebben meegeholpen aan het verbeteren van Civilization World.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou