Alan Wake krijgt een korte filmreeks voor release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Microsoft is de sfeer en de setting van Bright Falls vergelijkbaar met de serie Twin Peaks die ongeveer twintig jaar geleden op televisie te zien was. De eerste twee episodes zijn vanaf 25 april voor Xbox Live Gold-leden beschikbaar en een dag later voor Xbox Live Silver-leden. Op 27 april zijn de episodes voor iedereen te bekijken op Brightfalls.com. Nieuwe episodes komen wekelijks uit. De laatste twee episodes worden op 17 mei getoond.

Bright Falls wordt in Oregon opgenomen en wordt door Philip Van geregi eerd. Van's korte films hebben awards gewonnen op diverse festivals. Zo mocht hij onder andere op het Sundance Film Festival en het Berlin International Film Festival awards in ontvangst nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou