Alan Wake krijgt dit jaar meerdere downloadbare episodes | Gamer.nl

Alan Wake krijgt dit jaar meerdere downloadbare episodes | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De episodes moeten uiteindelijk een tweede seizoen vormen, terwijl de game zelf het eerste seizoen vormt. Of er een compleet 'tweede seizoen' van Alan Wake komt, hangt af van hoe de game ontvangen wordt door spelers.

Alan Wake komt op 21 mei uit op Xbox 360. De game is opgedeeld in verschillende 'episodes' die allemaal een eigen spanningsboog hebben en dus ook vaak eindigen met een cliffhanger. Alan Wake gaat over de gelijknamige schrijver die zijn leven langzaam in een nachtmerrie ziet veranderen. Alan is al een tijd bezig met zijn nieuwste boek en tot voor kort lijkt het alsof het boek uit zich zelf schrijft. Dit komt door vriendin Alice, die Alan nog maar net ontmoet heeft. Sinds dat hij Alice kent, lijdt Alan aan slapeloosheid en de nachtmerries die daar de oorzaak van zijn leiden tot inspiratie voor zijn boek.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou