Alan Wake 2-ontwikkeling verloopt voorspoedig, game komt in 2023 uit

Alan Wake 2-ontwikkeling verloopt voorspoedig, game komt in 2023 uit

Alan Wake 2 moet nog altijd ergens in 2023 uitkomen - volgens Remedy Entertainment draait de ontwikkeling nu op volle toeren.

Dat meldt het bedrijf bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers. Alan Wake 2 wordt het eerstvolgende spel van de ontwikkelaar dat uitkomt. CEO Tero Virtala heeft investeerders verzekerd dat de game in 2023 uit moet komen. Remedy heeft er dan ook alle vertrouwen in dat het "een geweldige game" gaat afleveren.

Virtala heeft ook updates gegeven over andere aankomende Remedy-games. Zo worden de eerder aangekondigde remakes van Max Payne 1 en 2 door een klein team ontwikkeld. Ook wordt er gewerkt aan twee Control-spellen met de codenamen Condor en Heron. Condor moet een kleinere spin-off worden en een coöperatieve ervaring bieden. Heron zit op dit moment nog maar in conceptfase. Tot slot wordt er nog altijd gewerkt aan de multiplayergame Vanguard.

Tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd aangekondigd dat Alan Wake 2 in ontwikkeling is voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store. Eerder kwam al een remaster van de eerste game uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game waar ik het allermeest naar uitkijk! Blinde koop.

0
test

Tof dit! Vond de eerste Alan Wake echt heel cool!

0

Aanbevolen voor jou