Age of Conan wordt free-to-play | Gamer.nl

Age of Conan wordt free-to-play | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Age of Conan staat al bekend als een game met veel seks en geweld, maar dit wordt verder doorgevoerd, zo laat Funcom weten. "Dat we Unrated-gaan geeft het ontwikkelteam meer vrijheid om trouw te blijven aan het werk van Conan-schrijver Robert E. Howard en nog meer barbaarse, brute en sexy settings te gebruiken uit het Hyboria van Howard."

De game wordt voorzien van meerdere busine modellen. Spelers kunnen gratis door de wereld van Hyboria struinen en extra items aankopen via mictrotransacties. Bovendien blijft het mogelijk om een abonnement te nemen op de game, wat hen toegang geeft tot extra content.

Film

Funcom maakte verder bekend aan nieuwe content voor Age of Conan te werken, waaronder nieuwe locaties, monsters, uitrusting en verhalen. Onder de nieuwe content bevindt zich ook een pakket dat personages introduceert uit de nieuwe film Conan the Barbarian, die dit jaar in de bioscopen wordt verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou