Afhakers worden bestraft in nieuwe Uncharted 2 patch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De in-game geldboetes die worden gegeven zijn afhankelijk van het level dat de speler heeft. Een hoger level betekent ook een hogere geldboete. Spelers van level 1 tot en met 20 krijgen een geldboete van 10.000 Uncharted-dollars. Voor spelers met levels 21 tot en met 40 betalen 20.000 dollar en het dubbele als ze een niveau hebben tu en 41 tot 60.

Wijzigingen

Naast de nieuwe straf, past de patch ook de balans tu en de nieuwe wapens aan. Daarnaast zijn er dertien nieuwe medailles te behalen en is er een nieuwe informatiebalk te zien in het multiplayer-menu die statistieken van ranglijsten toont.

Naughty Dog, de ontwikkelaar van Uncharted 2 brengt binnen twee weken ook een downloadbaar multiplayer-pakket uit. Dit pakket bestaat uit twee nieuwe speelvelden, zes nieuwe outfits en nieuwe trophies. Het is door Naughty Dog bevestigd dat het pakket in Europa uitkomt maar het is nog niet bekend op welke datum.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou