Advertorial: Werken bij de Rijksoverheid - Defensie | Gamer.nl

Advertorial: Werken bij de Rijksoverheid - Defensie | Gamer.nl

Stel je eens voor: jij staat als officier van het cybercommando midden in een missiegebied dat onder vijandelijk toezicht staat. De Nederlandse grondtroepen moeten zich verplaatsen en jij bent de persoon die ervoor moet zorgen dat onze troepen zich veilig kunnen verplaatsen. Hoe doe je dat? Schakel je in één keer hun systeem uit door het plat te leggen of probeer je ongemerkt hun informatie te verstoren?

Als officier kom je voor lastige keuzes te staan, maar zonder communicatie kan een leger niets en zeker niet zonder kennis van posities van eenheden. Wat voor advies zou jij geven?

Media has no description

Met een vwo-, hbo of wo-achtergrond kun je bij Defensie starten in de officiersopleiding. Tijdens de officiersopleiding krijg je onder andere een intensieve training in leiderschap. Om je kennis te laten maken met de moeilijke besli ingen die je als officier moet maken, heeft Defensie een intere ante e-learningmodule vrijgegeven: learn to lead. Daarin word jij uitgedaagd om onder hoge druk besli ingen te nemen voor jou en je team en krijg je direct feedback op je keuzes. Ga snel naar www.werkenbijdefensie.nl/officier en test jouw leiderschap skills.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou