Activision organiseert launch-event voor Black Ops in Amsterdam | Gamer.nl

Activision organiseert launch-event voor Black Ops in Amsterdam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de show worden niet eerder verschenen beelden van de singleplayer getoond, is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan ontwikkelaar Treyarch en worden er Black Ops-goodies uitgedeeld. Ook vindt er een online multiplayerpotje plaats, tegen spelers die op dat moment bij de andere Europese launch-events aanwezig zijn. Tot slot zijn er optredens van The Opposites en de Dans le Rock.

Na afloop van het evenement krijgen spelers de kans om als eerste in Nederland een exemplaar van Call of Duty: Black Ops aan te schaffen. Zowel de normale, als de prestige- en hardened-editie zijn zonder de noodzaak tot voorbestellen verkrijgbaar. Het launch-event is gratis toegankelijk voor iedereen die ouder is dan zestien jaar. Bovendien krijgt iedereen die langskomt een nog onbekend extraatje.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou