Activision onthult multiplayertrailer Call of Duty: Black Ops Cold War

Activision onthult multiplayertrailer Call of Duty: Black Ops Cold War

Activision heeft de eerste multiplayerbeelden van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld.

De multiplayermodus voert een aantal vernieuwen door, zoals scorestreaks die doortellen tussen deaths, een VIP Escort-modus en een kleine boost als spelers beginnen met sprinten. Ook voegt de game meer grootschalige modi toe, zoals Combined Arms en Fireteam.

De battle pass van Black Ops Cold War is gekoppeld aan Call of Duty Warzone, dat doorgaat als een op zichzelf staande game. Warzone krijgt het komende jaar 'verhalen, locaties, wapens en voertuigen' in Black Ops-thema.

Activision organiseert ook een open bèta voor de game. Spelers die de game op PlayStation 4 hebben gereserveerd krijgen vroegtijdige toegang op 8 oktober, waarna iedereen op de PlayStation 4 vanaf 10 oktober aan de slag kan. Het weekend daarop krijgen Xbox One- en pc-bezitters vanaf 15 oktober vroegtijdige toegang, waarna alle plaformen op 17 oktober de rest van het weekend mag spelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt naast een multiplayermodus een campagne en Zombies-modus. De game verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Lees ook de hands-on preview van de multiplayermodus.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou