Activision maakt eindejaars line-up handhelds bekend | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Activision heeft bekend gemaakt met welke games ze eind dit jaar dehandhelds gaan bestormen. Allereerst is er Gun Showdown, de al bekendePSP port van de consoletitel GUN waarin cowboys en indianen de hoofdrolspelen.

Nieuw is Over the Hedge: Hammy Goes Nuts! voor de PSP, NDS en GBA. Hetspel is een soort van adventure, waarin de speler het signaal van deuitgevallen kabeltelevisie van de eekhoorn Hammy weer levend moet ziente krijgen om Hammy en de buurt blij te maken.

Ten derde komt Activision met Spider-Man: Battle for New York voor deGBA en NDS. De game laat je met de Marvel-held vechten en stelt jetevens in staat om met de Green Goblin aan de haal te gaan. Als uniekefeature noemt men dat het mogelijk is om Spider-Man's en de GreenGoblin's vaardigheden naarmate de game vordert up te graden.

Naast drie nieuwe games voor de handheld, waarvan er dus al één bekendwas, komt er ook een verzamelpakket genaamd Activision Hits Remixed uitvoor de PSP. Het pakket bevat 40 van de grootste Atari 2600 titels vanActivision, zoals Pitfall, Kaboom!, Chopper Command, Stampede enKeystone Kapers.

Wanneer de games precies op de markt komen is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou