Activision klaagt maker van Warzone-cheats aan

Activision klaagt maker van Warzone-cheats aan

Activision heeft een populaire maker van Warzone-cheats, genaamd EngineOwning, aangeklaagd. Dat merkt Games Industry op.

Volgens Activision heeft het bedrijf zich schuldig gemaakt aan het 'ontwikkelen, verkopen, verspreiden, marketen, en uitbuiten van een portfolio van kwaadwillende cheats en hacks voor populaire online multiplayergames, voornamelijk de Call of Duty-games'.

Ook zegt de ontwikkelaar 'flinke onherstelbare schade' aan haar reputatie op te hebben gelopen en omzet te zijn misgelopen. De Warzone-uitgever eist daarom een gepaste schadevergoeding.

EngineOwning biedt software aan die het richten en schieten in games als Warzone overneemt voor een vast bedrag per aantal dagen. De bedragen variëren van een paar euro voor drie dagen tot 140 euro voor 90 dagen. 

Vorig jaar lanceerde Activision een nieuw anti-cheatsysteem voor Call of Duty: Warzone en Vanguard op pc, genaamd Ricochet. Het programma houdt daarbij applicatie die interactie hebben met de games in de gaten. Ook zijn tot op heden 500.000 Warzone-accounts verbannen wegens valsspelen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Word eens tijd, was vroeger ook de reden voor me om te stoppen met online shooters. Cheaters verpesten alles, ook al verlies je van een goede speler, je kan dan nog denken dat het een cheater zou kunnen zijn en die gedachte alleen al vind ik erg.

0

Lekker hoor dat anti- spamsysteem hier! Kan niet eens een normale reactie plaatsen hiero..

0
test

@GangstaLean ja echt heel irritant

0

Aanbevolen voor jou