Activision introduceert drie Destiny 2-personages in korte video's | Gamer.nl

Activision introduceert drie Destiny 2-personages in korte video's | Gamer.nl

Activision heeft drie video's vrijgegeven waarin personages van Destiny 2 worden geïntroduceerd. Het gaat hier om de personages Ikora, Zavala en Ghaul.

Ikora Rey is een Warlock Vanguard en leider van The Hidden. Zij wordt neergezet als bedachtzame en terughoudende leider met een droog maar goed gevoel voor humor. Hoewel ze een goede reputatie heeft wat betreft academisch succes en goedgekozen woorden, is ze berucht voor haar betrokkenheid met The Crucible in haar jongere jaren. Zij is te vinden op de maan Io, de op twee na grootste maan van Jupiter.

Ghaul maakt zijn eerste verschijning in Destiny 2 en is geen Guardian. Hij is een Cabal en tevens leider van de Red Legion. Ghaul probeert de Traveler's Light te bemachtigen, aangezien hij aardlingen als onwaardig beschouwd. Hij wordt gezien als een van de minst vriendelijke en aangename personages in Destiny 2.

Als laatste is er nog commandant Zavala, hij is leider van de Vanguard en representeert tevens de Vanguard op Titan. Zavala commandeert Guardians en heeft de leiding over de activiteiten die bedoeld zijn de mensheid te verdedigen. In Destiny 2 vlucht hij naar Titan, de grootste maan van Saturnus.

Destiny 2 komt op 6 september uit op PlayStation 4 en Xbox One, waarna de pc-versie op 24 oktober lanceert.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou