Activision geïnteresseerd in noodlijdende APB-ontwikkelaar | Gamer.nl

Activision geïnteresseerd in noodlijdende APB-ontwikkelaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Terwijl Realtime Worlds zoekt naar mogelijkheden om de studio nieuw leven in te blazen, heeft Activision al kenbaar gemaakt dat het de tweehonderd werknemers van wie hun baan op het spel staat, werk aan wil bieden. De uitgever heeft een aantal HR- en wervingspersoneel naar Schotland gestuurd, waar ontwikkelaar Realtime Worlds gevestigd is.

MyWorld

Vorige week kwam al naar buiten dat er zestig werknemers binnen het bedrijf ontslagen zouden zijn. Zij werkten allen aan het nieuwe project van de studio, MyWorld. Hoe het staat met de toekomst van dit spel is nog steeds onbekend. Wel gaf Realtime Worlds aan dat de recente ontwikkelingen geen directe invloed zullen hebben op de continuiteit van de MMO All Points Bulletin. "APB zal blijven draaien, updates krijgen en beschikbaar zijn. Er zal daarin geen onderbreking van onze diensten plaatsvinden", zo valt te lezen op de officiële website van het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou