Activision gaat nog veel meer Warzone-cheaters verbannen

Activision gaat nog veel meer Warzone-cheaters verbannen

Activision is nog lang niet klaar met het beboeten van valsspelers in Call of Duty: Warzone. 

Dat blijkt uit een Tweet van Raven Software. In het bericht schrijft de mede-ontwikkelaar dat er vandaag een tweede golf met verbanningen plaatsvindt. De eerste golf vond een aantal dagen geleden plaats en leverde meer dan 60.000 verbanningen op. 

Het sterke optreden van de ontwikkelaar moet ervoor zorgen dat spelers twee keer nadenken voordat ze cheats activeren. Uit het bericht blijkt trouwens ook dat Raven en Activision nog lang niet klaar zijn met het verbannen van cheaters. Activision liet eerder in een blogpost al weten dat het daarnaast probeert de leveranciers van cheats aan te pakken. Deze mensen verkopen cheatsoftware waarmee de game gemod of gehackt kan worden.

De actie die Activision onderneemt kan als een reactie worden gezien op recente controverse rondom cheaters in Warzone. Recentelijk zijn twee bekende Call of Duty-streamers gestopt met het spel vanwege de vele cheaters die het spel telt. 

Warzone.jpg

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed nieuws. Beter nog worden deze mensen automatisch aan elkaar gekoppeld en nooit meer aan echte gamers.

0
test

En ze maken een nieuw account aan, en beginnen gewoon vrolijk opnieuw. Tenzij ze het goed hebben geregeld met ip of hwid ban, dat maakt het wel lastiger

0

Aanbevolen voor jou